Opprett Personvernerklæring

Én av punktene i personvernforordningen som mange nå har fått med seg er at alle plikter å ha en personvernerklæring på sine nettsider.
Dette er noe mange av oss har hatt en god stund allerede, men det nye er at denne erklæringen nå må være forståelig for folk flest. Altså er det ikke lengre greit med lange uforståelige tekster.

Med Datavernarkivet kan du enkelt generere tilpassede personvernerklæringer som kan benyttes i tilknytning til din nettside, nyhetsbrev eller nettbutikk.

Alle skal ha en forståelig personvernerklæring

Informasjon om hvordan din virksomhet behandler personopplysninger skal være lett tilgjengelig og skrevet på en forståelig måte. Det nye lovverket stiller strengere krav til informasjonens form og innhold enn dagens lovgivning. All informasjon som gis til barn, skal tilpasses barnas forståelsesnivå.

Enkel generering

Trinn for trinn veileder som lar deg lage dine egne personvernerklæringer på 1-2-3.

Enkel å oppdatere

Det er viktig å sørge for at personvernerklæringen til enhver tid er oppdatert med riktig kontaktinformasjon. Å oppdatere kontaktinformasjonen gjøres med noen få trykk.

Last ned som PDF

Din personvernerklæring er umiddelbart klar for nedlastning. Bruk gjerne din automatisk genererte personvernerklæring som et utgangspunkt hvis du ønsker å legge til mer informasjon.

Prøv gratis i 7 dager

Kom i gang med dine egne personvernerklæringer nå

Opprett en konto og generer personvernerklæringer i løpet av noen få minutter. Du kan prøve Datavernarkivet gratis og uforpliktende i 7 dager!
Prøv gratis i 7 dager